Fördelar med surfplattor i ditt företag

Över hela världen har surfplattor snabbt blivit en ny trend på arbetsplatser. Många typer av surfplattor finns även om de vanligaste är Apples iPad och surfplattor med operativsystemet Android från Google. Med tanke på att dessa enheter är lätta och kompakta är det föga förvånande varför de har blivit populära. Deras smidiga användning möjliggör en större produktivitet och mer rörlighet. Det ligger även i tiden då många företag går mot konceptet med pappersfria kontor för att minska pappersanvändningen. Att köpa surfplattor till arbetsplatsen är en smart investering som medför flera fördelar. Besök https://qred.com/se/ för att se på möjligheterna att ta ett enkelt företagslån utan dolda kostnader och bindningstid. Inte nog med det, du kan ansöka på en minut och betalar ingen startavgift. Följande fördelar får din arbetsplats om du investerar i surfplattor:

  • Kostar förhållandevis lite.
  • Inkluderar goda anslutningsmöjligheter.
  • Är lätta att förflytta och bära med sig.
  • Är miljövänliga och säkra.

Se närmare på denna lista med fördelar och läs vidare!

Topp 4 fördelar med surfplattor

1. Kostar förhållandevis lite. Surfplattor är enormt billiga att köpa i jämförelse med stationära datorer. Surfplattan innehåller dessutom inga flyttbara komponenter som grafikkort, hårddisk och så vidare, något som minimerar risken för slitage och dataförlust.

2. Inkluderar goda anslutningsmöjligheter. Internetåtkomst och nätverk är ett måste för företag, oavsett om det är för att ha kontakt med kunder via IP-telefoni eller överföra data. Faktum är att surfplattor är utformade för utökade anslutningsmöjligheter.

3. Är lätta att förflytta och bära med sig. Dessa universella enheter gör det mycket enklare att resa, hålla presentationer, möta kunder, delta i möten och liknande projekt. De är mycket praktiska på grund av deras kompakta storlek, lätta vikt och snabba hastighet. Det räcker med endast ett knapptryck för att på några sekunder aktivera surfplattan. Med surfplattor blir det därför en lek att läsa e-post, hålla kontakt med kunder och surfa på nätet oavsett vad du befinner dig. Även om dessa saker skulle kunna göras med en smartphone så har surfplattor en större skärm och en lång batteritid. Surfplattor är nämligen med sina längre batteritider än bärbara datorer mycket praktiska för entreprenörer som alltid är på språng.

4. Är miljövänliga och säkra. Insatser för miljön och säkerheten är smarta investeringar för företag med siktet på framtiden. Du kan räkna med Qred som erbjuder förmånliga företagslån som hjälper dig med dessa investeringar. Ett enkelt företagslån som bara tar en minut tillåter dig att modernisera företaget och lyfta det till en helt ny nivå. Säkerheten förbättras avsevärt med surfplattor eftersom de tar bort behovet av att lagra data lokalt på en dator i ett kontor. När det gäller miljön hjälper surfplattor till att minska pappersanvändningen genom att tillgång dokument och böcker i digitalt format. Du kan till och med ta bort behovet av tryckt material helt och hållet. Med tanke på surfplattors mobilitet kan du lätt göra anteckningar på stående fot eller under möten, det vill säga att du inte ens behöver penna och anteckningsblock.