Beställ hem vin över nätet

Surfplattan är ett utmärkt verktyg för att handla online. Den är smidig att ha med sig såväl i soffan som på bussen, men har ändå större skärm och bättre anpassning än mobiltelefonen. Det senaste vi vill tipsa om är att köpa vin på nätet.

Något för alla

Vinoteket är ett toppenställe att surfa in på när man vill köpa vin på nätet med hemleverans. De har ett stort utbud av olika viner, både med och utan alkohol. Leveransen sker smidigt hem till dörren eller ombud. Detta betyder att inga tunga påsar behöver släpas hem från Systembolaget inför en större fest eller tillställning. Riktigt smidigt!

Handla online på surfplattan

En surfplatta är det perfekta verktyget för att beställa hem vin och annat över internet. Den stora skärmen gör det enkelt att navigera runt på hemsidan och välja ut sina favoriter. Välj mellan paketerbjudanden eller köp separata flaskor. Det finns rött, vitt, rosé och mousserande i sortimentet.

Regler för att köpa vin på nätet

Precis som det finns regler för att handla på Systembolaget så finns det regler och lagar som gäller när man beställer vin över internet.

Åldersgränsen är precis som på Systemet 20 år. Dessutom är det bara tillåtet att beställa för privat bruk. Det betyder att ingen vidareförsäljning är tillåten.