Bra användningsområden för din surfplatta

Surfplattan är en teknisk pryl som har blivit väldigt populär inte minst hos barn. Det finns många användningsområden för en surfplatta. Du kan bland annat styra din elbilsladdning från din surfplatta. Om du installerar Easee laddbox hemma hos dig kan du via en app styra din laddning av bilen. Easee laddbox kan inte bara styras genom en app utan den är även smart och uppkopplad mot nätet via WiFi och 4G. Förutom att Easee laddbox är smart laddar den din bil när elpriset är som lägst på dygnet. Du behöver inte schemalägga laddningen själv utan det gör laddboxen åt dig.

Se på film och serier

Förutom att vara till hjälp i vardagen kan du använda surfplattan för att kolla på serier eller film. Det bästa med surfplattan är att den är enkel att ta med dig så du kan ligga i soffan för att sedan förflytta dig till sängen. När du ska motionera på ett löpband eller en cykel kan du med fördel ta med dig surfplattan för att underhålla dig medan du tränar. Du kan även använda surfplattan om du vill streama något bra träningspass från nätet.

Använd surfplattan som en extra skärm

En surfplatta kan även agera som extraskärm. Om du exempelvis har två fotbollsmatcher som du vill titta på kan du se en match på tv:n och följa den andra på surfplattan. Surfplattan kan också vara bra att ha som extra skärm när du ska arbeta. Det kan vara mer användbart än att ha flera flikar uppe på datorn. Den är även perfekt om du ska arbeta när du reser eller om du vill ha underhållning under resan. Om du reser med barn är en surfplatta guld värd för att underhålla barnet med.

Läs böcker på surfplattan

Surfplattan har även blivit den nya boken. Det är perfekt att läsa e-böcker på surfplattan. När du ska på semester är det väldigt smidigt att ha en surfplatta fylld med e-böcker istället för en hög med böcker som tar upp plats i väskan. Du kan även lyssna på ljudböcker på surfplattan. En surfplatta är även väldigt funktionell när du ska laga mat och följa ett recept.