Surfplattan: Kom på en smart app att sälja

Idag har nästan alla surfplattor. Om du har ett företag kan du komma på en smart appidé som komplement till dina produkter eller tjänster att sälja. Om du inte har ett företag kan du starta ett kring en app. Idag behöver du inte kunna utveckla appen själv, utan du anlitar ett företag som sköter apputvecklingen åt dig. Sedan ser du pengarna trilla in.

Nya appar

Det kommer ständigt ut nya appar för mobilen och surfplattan. Appar är enkla och bekväma att använda. Det är inte konstigt att appmarknaden är så het. Du kan tjäna pengar på appar på flera sätt: sälja appen, få reklaminkomst via en gratisapp eller låta appen göra reklam för ditt företag. Om du ofta sitter med surfplattan framför dig, för att spela, surfa eller använda appar, så kan du gå från att vara appkonsument till att bli approducent. Kom på en riktigt smart idé och börja tjäna pengar. Låt https://www.pija.se/ utveckla appen åt dig, så har du snart en riktigt bra produkt att sälja.

Din appidé

Om du har ett företag kan du fråga dig på vilket sätt dina kunder kan ha nytta av en app. Du kan välja mellan att utveckla en app som är en produkt i sig eller en app som du ger bort gratis och som hjälper kunderna att komma ihåg dig. Om du har ett teknikföretag är det mycket populärt att kunna styra teknik på distans – reglera värmen på luftvärmepumpen, sätta på radion, höja temperaturen i sommarstugan eller sätta på kaffet. Om du har en bra produkt kan du välja att utveckla en app till den produkten. Du kan också skapa en app att använda som reklam. Låt oss säga att du är frisör, då kan du dels skapa en app för dina kunder där de enkelt kan boka tider. Istället för att de måste ringa dig för att boka, om- eller avboka, så kan de sköta allt via appen. Då kommer också kunderna att bli påminda om din salong när de tittar på surfplattan eller mobilen. De ser ju din appikon. I appen kan du också lägga till en webbshop, så kan du tjäna än mer pengar.

Om du inte har ett företag kan du ändå komma på smarta appar att börja sälja. Leta upp ett problem, kom på hur en app skulle kunna lösa problemet och anlita en webbutvecklare för appen.