Bästa apparna för din surfplatta

Surfplattan har blivit något utav ett mellanting mellan datorn och telefonen. Det är många som hellre väljer att titta på film på den, lyssna musik från den och ha kontakt med vänner. Den är mycket enklare att ta med sig och undersökningar via www.questback.com/se/ skulle kunna ta fram vilka appar som svenskar använder mest. I följande inlägg kommer du dock kunna läsa om några av våra favoriter när det kommer till iPads. Väldigt mycket fokus är det såklart på film och musik. Det här kanske beror på att surfplattan är mer utav en möjlighet för underhållning, även om det är så att man faktiskt skulle kunna använda den till jobb också.

HBO-Nordic

Det är nog ingen som undgått at HBO sänder den sista säsongen av en av världens bästa serier, nämligen Game of Thrones. På surfplattan kan man enkelt koppla ihop sitt konto med det som man har på datorn eller i mobilen. På så vis kan man enkelt fortsätta kolla där man slutade kolla senast.

Netflix

Precis som på HBO så fungerar det jättebra att kolla på olika enheter med ett och samma konto. Netflix är ett av de mest kända streaming-bolagen i dagsläget, och de ser hela tiden till att utöka sitt utbud av film och serier.

Spotify

Den som däremot är intresserad av en bra app för surfplattan när det kommer till musik så är Spotify nummer 1! Alla artister som är något att ha måste bara finnas på den här svenska musik-tjänsten som blivit störst internationellt. Man kan välja om man vill ha ett premium abonnemang eller om man hellre vill lyssna med reklam mellan låtarna.

Storytell

Det finns idag flera olika appar för den som vill läsa sina favoritböcker på surfplattan. Vår favorit är dock Storytell. Det är enkelt att ladda ner sina böcker så att man kan lyssna eller läsa dem när man flyger eller inte har tillgång till internet. Det är inget som tar mycket plats på surfplattan, och oavsett hur många böcker man laddar ner så kommer det inte väga tyngre bara för det.

Readly

Om man hellre vill ha en app som man kan läsa nyheter och magasin i så ska man definitivt skaffa sig Readly. Det här är en relativt ny app på marknaden, men vi älskar den. För en viss summa i månaden kan man läsa hur mycket man vill. Det är definitivt det mest ekonomiska alternativet om man ska tänka så.

Calm

Om man söker en app som kan hjälpa en med meditation så kan man prova Calm. Det finns vissa funktioner som man kan prova i gratisversionen. Gillar man den sedan så måste man betala för att kunna fortsätta använda alla funktionerna.